keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Kielipoliisi lyttäsi hankeväen Paasitornissa!


Kohta kaksi viikkoa on kulunut tapahtumasta, joka muutti bloggaajan maailmankuvani. Hiljalleen järkytyksestä toipuessa puhe- ja kirjoituskyky palautuu ennalleen, muisti palaa pätkittäin.



Nimittäin, kokoonnuimme hanketapaamiseen Helsingin Paasitorniin 7.2. Matka sisälsi vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Senhän arvaa, kun Lapin miehet lähtee isoon kaupunkiin. Ne tarinat kerrotaan kuitenkin eri foorumeilla, ei täällä.

Livetapaamisen parasta antia oli tällä kertaa blogikoulutus, josta aiheutui myös aiemmin mainittu järkytys. Kielipoliisi järkytti paikalla ollutta kuulijakuntaa, osoittamalla armottomalla tavalla puutteelliset bloggarin taitomme. 
Nyt kun aikaa on hieman kulunut ja asiaa on käsitelty rauhassa, olen viimein uskaltautunut tarttua "kynään" ja avata omia  kokemuksia ja hanketuntemuksia sanalliseen muotoon.

Viime viikolla kokoonnuimme ohjausryhmän merkeissä ja saimmepa vieraan Suomen Turusta. 
Kiitokset Päiville vierailusta!

Jatkossa tullaan mm. esittelemään etäopetuslaitteistoa sekä kertomaan ipadien hyödyntämisestä erikoisessa opetustilanteessa.

Pysykää kanavalla (lupaan blogata aiempaa ahkerammin)!

2 kommenttia:

  1. Ainakin otsikko on koulutuksen oppien mukainen, herättää lukijan mielenkiinnon :) Kielipoliisi tosiaan herätteli hyvin huomaamaan, että hankekieliset höpinät harvoja kiinnostavat.

    Terveisiä Tampereelta!

    VastaaPoista
  2. Kiistän ankarasti lytänneeni mitään. Kehuja tuli yhtä paljon kuin kritiikkiä. Hyväksyn kuitenkin näkökulmanne tämän repäisevän ei-hankekielisen otsikon takia. Jatkakaa samalla linjalla. :)

    VastaaPoista