sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Kuulumisia!?!

Syksy on mennyt nopeasti ja monenlaista on lumihankkeen tiimoiltakin ehtinyt tapahtua. Talvea pukkaa pikkuhiljaa Rovaniemelle mutta kerrataan hieman syksyn kulkua...

Syksy on siinä suhteessa mennyt hyvin että oman koulumme oppilaat ovat kaikki voineet olla tavalliseen tapaan koulussa, eikä etäopetusjärjestelyjä siltä osin ole tarvittu. Valmius on kuitenkin olemassa jos tarve niin vaatii.

Syyskuussa oltiin hanketapaamisessa Helsingissä. Reissu oli antoisa ja mielenkiintoista oli nähdä ja kuulla muita hanketoimijoita. Kiitoksia vielä sekä järjestäneelle taholle että osanottajille.

Syyslomien alla kokoonnuttiin hankkeen ohjausryhmän kesken ja todettiin taas kokous tärkeäksi välietapiksi rytmittämään hanketoimintaa.

Etäopetusasiaa on hiljalleen viety koulumme ulkopuolellekin. Sairaalakoulu on tullut entistä vahvemmin mukaan kuvioihin ja siellä ensimmäiset etäopetuskokemukset saatanee lähiaikoina. Lisäksi tarkoituksena on levittää etäopetuksen ilosanomaa myös laajemmin alueemme kouluille ja tämä onkin seuraava teema hankkeemme tiimoilta.

Pientä muutoshakemustakin on oph:n suuntaan viritelty mutta siitä (mahdollisesti) lisää myöhemmin...

(Ps. pakko on tähän myös vähän kritisoida adobe connectin vakautta. Syksyn aikana ohjelmisto on kahteen kertaan kriittisellä hetkellä kaatunut (palvelinongelmia?) ja aiheuttanut ongelmia etäyhteyksien muodostamisessa. Positiivista sentään se, että viat on saatu kuntoon suhteellisen nopealla aikataululla.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti